Over ons

Het potentieel van mensen aanboren… Dat is wat ons drijft.
Als mensen in hun kracht staan, voelen ze zich gelukkiger en presteren ze beter. Wanneer mensen hun onbenutte potentieel leren inzetten voor organisaties, worden deze succesvoller. Organisaties die bestaan uit gelukkige mensen zijn organisaties die groeien en bijdragen aan een mooiere wereld.

Wij geloven dat groei altijd begint bij het individu. Wij helpen mensen daarom zich bewust te worden van hun innerlijke drijfveren en talenten. Door die bewustwording ontstaan kansen om eigen gedrag te veranderen en te verbeteren. Mede daardoor leren mensen hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en ondernemerschap en persoonlijk leiderschap te tonen. Zo worden zij ‘de beste versie van zichzelf’. Dit leidt tot een beter resultaat voor henzelf, voor de organisatie en voor de wereld om hen heen. 

VDS is voor de Benelux de exclusieve partner van The Wiseman Group, eigenaar van het Multipliers concept.

 

Wij helpen organisaties en mensen succesvol te ontwikkelen en veranderen. Dat is onze fascinatie en onze drijfveer. Daarbij staat centraal dat interventies concreet meetbaar bijdragen aan het bereiken van strategische organisatiedoelstellingen.

We verbeteren de performance van menselijk kapitaal door weten, leren en presteren aan elkaar te verbinden. Wij geloven dat we rendement centraal kunnen stellen door te meten. We meten vooraf en achteraf zodat een beeld ontstaat van de ontwikkeling in performance.

Gooiconsult biedt uitsluitend maatwerkprogramma’s die altijd in co-creatie met de klant worden ontwikkeld en uitgevoerd, waardoor we altijd zeer nauw betrokken zijn bij onze opdrachtgevers. 

Gooiconsult is voor de Benelux de exclusieve partner van The Wiseman Group, eigenaar van het Multipliers concept.

Top